Hoşgeldiniz  

2 YIL ÖNCE ÇOCUĞUNUN NAFAKASINI ÖDEMEDİĞİ İÇİN İCRAYA VERİLEN HALUK BOZDOĞAN, BAŞKAN OLDUKTAN SONRA KENDİSİNE 1 MİLYON’LUK ARABA ALDI… BEREKET VERSİN!

admin | 08 Haziran 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kendisine kasko değeri 1 Milyon TL’yi aşan araba alan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın 2 yıl önce öz çocuğuna nafaka vermediği için icraya verildiği ortaya çıktı. Başkan olduktan sonra şahsına alınan aracın değeri de kamuoyunda büyük tartışma yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinde Tarsus’ta Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Doktor Haluk Bozdoğan’ın 3 ay önce kendisine aldığı araç büyük tartışma yarattı. Kasko değeri 1 Milyon 187 Bin TL olan Mercedes marka aracın kaynağı, Tarsus’ta en çok konuşulan konular arasındaki yerini aldı.

2 YIL ÖNCE 7.500 TL ÖDEMEDİ, İCRALIK OLDU… ŞİMDİ 1 MİLYONLUK ARABA ALDI

Belediye Başkanı olmadan önce Doktorluk mesleğini sürdüren Bozdoğan’ın 2019 yılında görülen icra davasında kendi öz çocuğuna 7 bin 500 TL nafaka vermediği için 3 ay hapis cezasına çarptırılmasının ardından, davadan 2 yıl sonra 1 Milyon TL’yi aşan araç alması da şaşkınlıkla karşılandı.

“BİNLERCE ÇOCUĞUM VAR” DİYORDU, ÖZ ÇOCUĞUNA BAKMADIĞI MAHKEMEYLE SABİTLENDİ

Geçtiğimiz aylarda ulusal basında ortaya atılan iddialara göre Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın evlilik dışı ilişkisinden olan bir diğer çocuğuna sahip çıkmadığı yer almıştı. Gayrimeşru ilişkiden çocuğu olduğu iddialarını yalanlayan Bozdoğan,  kendisinin yardım ettiği binlerce çocuğun babası gibi olduğunu söylemişti.

Kendi öz çocuğuna 2019’da nafaka vermediği için ceza alan Haluk Bozdoğan’ın, icra davasından 2 yıl sonra piyasa değeri 1 Milyon TL’nin üstünde araç alması da tepki topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle