Hoşgeldiniz  

13+1’DE AK PARTİ’YE 3 DÜŞTÜ… O 3’ÜN 2’Sİ DE MUCİZE…

admin | 21 Ocak 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin İl Teşkilatı’nda atalar tamamlandı. Daha önce istifaları alınan ilçelere ilçe başkanları ataması yapıldı. Cumhur ittifakı kapsamında MHP’ye terk edilen Mersin’de AK Parti, 3 ilçede ada çıkarıyor. Sadece Yenişehir, Aydıncık ve Akdeniz’de seçime girecek olan Ak Parti’nin belediye başkan adayları da açıklandı.

Cumhur ittifakı kapsamında Mersin’de MHP’yi destekleme kararı alan AK Parti’de flaş gelişme yaşandı. İlçe başkanlarının aday adaylığı döneminde istifalarını alan AK Parti Genel Merkezi, istifasını aldığı ilçelere yeniden atamaları gerçekleştirdi. Sadece Bozyazı İlçe Başkanı Kerim Ataş’ın yeniden atanmadığı dikkat çekerken Yenişehir’de Bekir Topçu’nun Belediye Başkan Adayı gösterilmesi nedeniyle yerine bir başka isim atandı.

İLÇE BAŞKANLARI ATANDI

Buna göre Ak Parti Yenişehir İlçe başkanlığına Hayati Bülbül, Ak Parti Anamur İlçe başkanlığına Feyzi Yılmaz, Ak Parti Toroslar İlçe başkanlığına Onur Ünlü, Ak Parti Akdeniz İlçe başkanlığına Zafer Şahin Özturan, Ak Parti Bozyazı İlçe başkanlığına Seçkin Taş, Ak Parti Erdemli İlçe Başkanlığına Mehmet Topçu, Ak Parti Çamlıyayla İlçe Başkanlığına Mehmet Ali Yetiş’in atandığı bildirildi.

GÜLTAK, TOPÇU VE AKTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AK Parti’de 3 belediye başkan adayı da açıklandı. 13 ilçenin sadece 3’ünde aday çıkartacak olan AK Parti, Büyükşehir’de de MHP’yi destekleme kararı aldığını daha önce açıklamıştı. Buna göre Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak ve Aydıncık Belediye Başkan Adayı Ferat Aktan oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle