Dünya

O SES TÜRKİYE’YE “ANAMUR MUZU” DAMGA VURDU

Yayınlayan

üzerinde

O Ses Türkiye’de birbiirinden güzel sesler performaanslarını sergilemeye devam ediyor.

Konuşsana Bitanem Şarkısını söyleyen Anamurlu Hüseyin Çetinkaya juri üyelerinden Sibel Can, Murat Boz, Hadiseve Gökhan Hakan Kardeşleri döndürmeyi başardı.

 

Hüseyin Çetinkaya’nın söylediği şarkının yanı sıra, Çetinkaya’nın Anamur muzunu öne çıkardığı konuşması da dikkat çekti. Çetinkaya, tamamen doğal olan Anamur muzunun faydalarını anlatırken, tüm tüketicilerin de ithal muzu değil, yerli Anamur muzunu tüketmeye davet etti. Çetinkaya espri de yaparak, “Yarışmayı kazanırsam tüm stüdyoya Muz ikram edeceğim” dedi.

 

Jüri üyeleri Hüseyin Çetinkaya takımına almak için kıyasıya mücadele etti. Hüseyin Çetinkaya ise Hadise ile yoluna devam etmeye karar verdi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Trendler

Mobil sürümden çık