Gündem

İYİ PARTİ’NİN YAYIN ORGANI HABERASİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ KADİR EROL’A TARSUS’TA SALDIRI

Yayınlayan

üzerinde

Ulusal yayın yapan ve İYİ Parti’nin haber portalı olarak bilinen Haberasi.com’un Genel Yayın Yönetmeni Kadir Erol, Tarsus otogarında fiili ve sözlü saldırıya uğradı. Kadir Erol, başına aldığı darbelerle yere yığılırken, 10 kişilik saldırgan grubun yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İYİ Parti’nin haber kanalı olarak bilinen haberasi.com internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Erol, bir takım temaslarda bulunmak için geldiği Tarsus’ta saldırıya uğradı.

Tarsus otogarında 10 kişilik kimliği belirlenemeyen grubun saldırısına uğrayan Erol, başına aldığı darbelerle yere yığıldı.

Erol’un yere yığılmasıyla kaçan saldırganlar izlerini kaybettirdi. “Vatan haini” denilerek saldırıya uğrayan Erol’a saldıran grupta yer alanların kimliklerinin tespiti için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Trendler

Mobil sürümden çık