Genel
FLAŞ GELİŞME… OLCAY KILAVUZ, ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLIĞI’NDAN ALINDI
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz, 1 Ocak 2019 tarihinde görevinden ayrılacağını açıkladı. Altı yıldır Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak görev yapan Olcay Kılavuz’un aldığı bu karar ülkücü camiada büyük şaşkınlık yarattı.
ÜNİVERSİTE OCAK TEMSİLCİLERİNE MESAJ GÖNDERİLDİ
Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un Genel Başkanlık görevini bırakmasına ilişkin ise Ülkü Ocakları üniversite temsilcilerine mesaj gönderildi. Mesajda rutin bir değişiklik olduğu, MHP Lideri Bahçeli’nin takdiri doğrultusunda ve yönetimin görev süresinin sona ermesinden dolayı böyle bir karar alındığı ifade edildi. Öte yandan mesajda 31 Aralık 2018’e kadar mevcut yönetimin son sürat çalışmaya devam edeceği belirtildi.
İŞTE O MESAJ:
“6 yıl dolduğu için rutin bir değişiklik olarak Liderimiz Sn Devlet Bahçeli beyin takdirleri ile 1 Ocak 2019 da Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin ve biz Genel Merkez yöneticilerinin görev süresi tamamlanıyor. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey TBMM de milletvekili olarak çalışmaya devam edecektir. Her şey için hakkınızı helal edin. 31 Aralık 2018 e kadar son sürat çalışmaya devam edeceğiz.”
ayşe aksan
12 Aralık 2018 'de 08:12
ne yaptı acaba