Dünya

FLAŞ GELİŞME… BÜYÜKŞEHİR ÇEVRE KORUMA’NIN SKANDAL İHALESİNE SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI!

Yayınlayan

üzerinde

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı tarafından Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilen ilaçlama makinesi ihalesi için hazırlanan teknik şartnamede yer alan özelliklerin tek bir firmaya göre düzenlendiği iddiası kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın skandal ihaleyle ilgili soruşturma açtığı öğrenildi.

CHP’li Büyükşehir’de adrese teslim ihalelerle gündemden düşmeyen Çevre Koruma Daire Başkanlığı’nın son ihalesi olan İlaçlama Makinesi Alım işi ihalesine de Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açtı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın hazırladığı teknik şartnamede yer alan özelliklerle tek bir firmayı işaret ettiği iddiası ortalığı sallamış, teknik şartnamenin tek bir firmanın üretimini ve satışını yaptığı marka, modele göre düzenlendiği alım yapılacak makine için milimetrik ölçüler verdiği ortaya çıkmıştı.

ÇEVRE KORUMA’NIN HEMEN HER İHALESİ SAVCILIĞA GİTTİ, ÇOĞU APAR TOPAR İPTAL EDİLDİ… YERSEN…

Sansasyonel Haber’in de gündeme taşıdığı iddiaları incelemeye alan Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ihaleyle ilgili belge ve dokümanları Çevre Koruma Daire Başkanlığı’ndan istediği kaydedildi.

Hemen her ihalesi Savcılık incelemesi geçiren ve birçok ihalesi apar topar idare tarafından iptal edilen Çevre Koruma Daire Başkanlığı’nın evrakları gün içinde Savcılığa teslim ettiği öne sürüldü.

TIKLAMADAN GEÇME:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Trendler

Mobil sürümden çık