Dünya

BU DA OLDU: CHP’NİN ADANA MECLİS ÜYESİ, AĞIRALİOĞLU’NUN PARTİSİNE MERSİN İL BAŞKANI OLDU!

Yayınlayan

üzerinde

Geçtiğimiz günlerde zehir zemberek açıklamayla CHP’den istifa eden Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gök’ün Genel Başkanlığını Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı Anahtar Parti’nin Mersin İl Başkanı olarak atandığı bildirildi.

Yavuz Ağıralioğlu’nun Genel Başkanı olduğu Anahtar Parti, Mersin İl başkanını belirledi.

Geçtiğimiz günlerde zehir zemberek açıklamayla CHP’den istifa eden Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gök’ün A Parti Mersin İl Başkanı olarak atandığı bildirildi.

“Ahlaksızca yönetmeyi ve yönetilmeyi kabul etmedim” diyerek CHP’den istifa eden Aladağ ve Büyükşehir Meclis Üyesi Ahmet Gök’ün memleketi Adana yerine bazı iş yatırımları yaptığı Mersin’de il Başkanı olarak atanması şaşkınlıkla karşılandı.

CHP MECLİS ÜYESİ, ŞİMDİ A PARTİLİ

CHP’den Adana Büyükşehir Meclis Üyesi olarak seçimlere katılan Gök, partisinden istifa etmişti. Gök daha sonra Anahtar Parti saflarına katılmıştı.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Trendler

Mobil sürümden çık