Hoşgeldiniz  

CHP’YE YAKIN ARAŞTIRMA ŞİRKETİ YERELDE İTTİFAKI YORUMLADI: “MERSİN’DE CHP ZOR!”

admin | 26 Mart 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kurucusu Uğur Dündar olan ve CHP’ye yakınlığıyla bilinen kamuoyu araştırma şirketlerinden Gezici Araştırma Merkezi’nin Başkanı Murat Gezici, 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının ilk kez uygulanacağını dile getirerek, önemli değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur ittifakının etkilerini değerlendiren Uğur Dündar’ın kurucusu olduğu ve CHP’ye yakınlığıyla bilinen Gezici Araştırma Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gezici 2019 yerel seçimlerini değerlendirdi.

 

“SEÇİM İTTİFAKI, İKTİDAR LEHİNE AVANTAJ SAĞLAR”

 

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici,  genel seçimlerle ilgili olarak ortaya konan seçim ittifakının ilk sınamasının 2019 yerel seçimlerinde yaşanacağını kaydetti.

 

Gezici, araştırma sonuçlarının İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Hatay, Mersin, Muğla, Aydın, Eskişehir ve Tekirdağ gibi muhalefet-iktidar çekişmesinin seçimlerde yoğun olarak görüldüğü illerde seçim ittifakının iktidar lehine avantaj sağlayacağının görüldüğünü kaydetti.

 

Gezici, “CHP’nin elinde olan oy farkının yüksek olduğu büyükşehir il ve ilçe belediyesi dışındaki diğer muhalif belediyelerde seçim ittifakıyla el değiştirmeler gözlemlenebilecektir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle