Hoşgeldiniz  

OLAYA GEL: DEM MONTESİ CHP’Lİ YILDIZ’I BELEDİYE ŞİRKETİ PERSONEL A.Ş’NİN YAZISI BOŞA DÜŞÜRDÜ!

admin | 06 Mayıs 2025 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

OLAYA GEL: DEM MONTESİ CHP’Lİ YILDIZ’I BELEDİYE ŞİRKETİ PERSONEL A.Ş’NİN YAZISI BOŞA DÜŞÜRDÜ!

DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın işten çıkartılan son işçinin işten çıkış gerekçesi hakkında mecliste söylediklerini Toroslar Belediyesi Personel LTD.ŞTİ’nin yazısı yalanladı. Sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesiyle işten çıkartıldığını söyleyen CHP’li Yıldız’ı yalanlayan yazıda işten çıkartılış gerekçesi olarak “Belediyede usulsüz ihale yürütüldüğüne yönelik paylaşım yaptığının” yazması kamuoyunda bomba etkisi şok yarattı.

Toroslar Belediye Meclisi’nde konuşan DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın açıkladığı bilgi, Toroslar Belediyesi LTD. ŞTİ’nin yazısıyla resmen yalanlandı.

Belediyede işten çıkartılan son işçi hakkında konuşan DEM montesi CHP’li Yıldız, “Çıkartılan işçiyi biliyorsunuz, Atatürk’e hakaret ettiği için çıkarttık. Bana hakaret etse işten çıkartamazdım inanın ama bu ülkenin kurucusuna edilen hakareti hoş karşılamam. Milliyetçi geçinen bu arkadaşı işten çıkarttık” dedi.

BOMBA GELDİ: PERSONEL LTD’NİN YAZISI, YILDIZ’I YALANLADI!

Yıldız’ın bu sözlerinin ardından işten çıkartılan son işçinin iş akdi fesih gerekçesinde yazılan çıkış gerekçesi ise kamuoyunda şok yarattı.

Personel LTD tarafından yazılan yazıda, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışmakta iken sosyal medya hesaplarınızdan belediyemize yönelik usulsüz ihale yürütüldüğüne ilişkin paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Bu paylaşım ile kurumumuzun itibarını ve işleyişini etkileyebilecek nitelikte olması sebebiyle 9 Nisan 2025 tarihi itibariyle iş akdiniz feshedilmiştir” denilerek iş çıkış gerekçesinde Atatürk’e hakaret edilmediği de ortaya çıktı.

O PERSONEL KONUŞTU: “ATATÜRK’E BAĞLILIĞIMI HERKES BİLİR, DAVA AÇACAĞIM!””

CHP’li Abdurrahman Yıldız’ın mecliste işten çıkartılan personel için sarf ettiği sözlerin Personel LTD ŞTİ tarafından yalanlanmasının ardından o personel yine sosyal medya hesabından, Abdurrahman Yıldız’a manevi tazminat davası açacağını duyurdu.

İşten çıkartılan personel Y.A, “Sayın Abdurrahman Yıldız bey meclisteki konuşmalarınız beni çok üzmüştür. Son çıkartılan işçi Atatürk’e küfür ettiği için işten çıkardık dediniz. Son isten çıkartılan benim ve benim Atatürk’e bağlılığımı beni tanıyan herkes bilir o paylaşımımı ortaya çıkaramazsınız size manevi tazminat davası açacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Sizi tekrar uyarıyorum” diyerek dava açacağını duyurdu.

TIKLAMADAN GEÇME:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle