Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE 137 HACI ADAYI DUALARLA UĞURLANDI!

admin | 15 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MERSİN’DE 137 HACI ADAYI DUALARLA UĞURLANDI!

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı Hac organizasyonu kapsamında Adana 8. Kafile ile hacca gidecek vatandaşlar için İl Müftülüğü koordinesinde Hz. Ebubekir Camiinde uğurlama programı düzenlendi.

2023 yılı Hacı adayları Mersin’den dualarla uğurlandı. Hz. Ebubekir Camiinde, akşam namazının eda edilmesinin ardından gerçekleştirilen programda Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu, dualar edildi.

Uğurlama programına Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da katıldı. Vali Pehlivan, Mersin’den gidecek olan üçüncü kafile için düzenlenen uğurlama programında yaptığı konuşmasında; “Yoğun duygularla yola çıkıyorsunuz ve döndüğünüzde de inanıyoruz ki heybeniz dopdolu geleceksiniz. Bizim sizlerden naçizane istirhamımız duadır. Aileniz, sevdikleriniz, anneleriniz, babalarınız, çocuklarınız için dua edeceksiniz. İstirham ediyoruz lütfen toplumumuz, ülkemiz, milletimiz, devletimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz için de dualar ediniz. Yolunuz açık olsun. Allah yaptığınız, yapacağınız ibadetleri kabul etsin. Sizleri saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun” dedi.

İl Müftü Vekili Mehmet Akif Coşkun da bir konuşma gerçekleştirdi.

14 Haziran tarihinde hacca giden olan kafilenin başkanlığını Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı yaparken, 137 kişiden oluşan kafile 5 otobüs ile hacca yola çıktı.

Uğurlama programında Vali Pehlivan’a Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener de eşlik etti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle