Hoşgeldiniz  

DOĞUM İZNİNDE TİYATROCUYU İŞTEN ÇIKARAN CHP’Lİ SEÇER, ŞİMDİ DE EŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI!

admin | 21 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, doğum iznindeyken çıkardığı Seda Süzgan’ın ardından şimdi de kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan eşi Hasan Süzgan’ın işine son verdi.

Mersin’de şimdiye kadar 2 bin belediye çalışanının işine son veren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, geçtiğimiz günlerde 100 kişiyi daha sokağa attı. Çıkarılanlar arasında doğum iznindeyken çağrılıp, iş akdi feshedilen tiyatrocu Seda Süzgan’ın eşi Hasan Süzgan da var.

Diğer işçilerde olduğu gibi Hasan Süzgan’dan da yıllık izindeyken önce savunması alındı. Tutanak imzalatılan, sonrasında da belediyeye çağrılarak performans düşüklüğü gerekçesiyle iş akdinin fesih edildiği bildirilen Süzgan’dan evrakları imzalaması istendi.

Hasan Süzgan’ın yıllık izindeyken iş akdinin feshedilemeyeceğini bildirdiği ancak “İznin bittiğinde gel evrakları imzala” şeklinde yanıt aldığı ifade ediliyor.

Hasan Süzgan’ın eşi Seda Süzgan da bir süre önce hem de doğum iznindeyken çağrılıp, performans düşüklüğü gerekçesiyle işine son verilmişti. Bu gerekçeyle işten çıkarılmalar sonrası mağdurlar ne iş bulabiliyor ne de işsizlik maaşı alabiliyorlar.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle