Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK: “BEN 15 MİLYON YETKİSİNİ ALDIM AMA DAHA KULLANMADIM, KENDİMİ SIKIYORUM!”

admin | 13 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül Ayı 2. Oturumunda Vahap Seçer’e borçlanma yetkisinin önünü çekimser kalarak, şartlı açan AK Parti adına konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak tasarruf vurgusu yaptı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve geldiği günden bu yana istediği borçlanma yetkisini AK Parti’nin çekimser kalmasıyla aldı.

Cumhur ittifakı ortağı AK Parti’nin verdiği şartlı destekle de Seçer yönetiminin elini güçlendirdi.

MHP Grubu daha oylamaya geçmeden ret oyu vereceğini açıklamasının üzerine söz alan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, borçlanma yetkisi alınırsa bunu yerel esnafın alacakları için kullanılmasını bir kez daha dile getirdi.  esnafın alacaklarına ödenmesi koşulunu yineledi.

Kendisinin de Akdeniz Meclisi’nden borçlanma yetkisini aldığını söyleyen Gültak, “Hepimiz istiyoruz. Bu yetki geldiği zaman daha öncesinden toplantılar yapılarak ve gerçekten şehrimizin kangren haline gelmiş konularını çözecek projelerle birlikte borçlanma gelirse daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca, borçlanmadan, tasarrufa giderek, ki gidiyorsunuz, daha da tasarrufa giderek, bazı konuları öncelikli duruma getirerek mümkün mertebe borçlanmadan bu işi götürelim. Ben borçlandım 15 milyon ama daha para çekmedim, çünkü tasarrufa gittim, kendimi sıkıyorum, ona göre tedbirler alıyorum. Borçlanmadan da bazı şeyler oluyor” demesi dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle