Hoşgeldiniz  

AH, AH… NEREDE KALDI MAKAMIN AĞIRLIĞI! ŞOV YAPACAĞIM DİYE MERSİNLİLERİN SORUMLULUĞUNA “BELA” DEDİ!

admin | 19 Ağustos 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

İcraatlarından çok billboardlardaki tuhaf sloganları ve bol bol çektiği reklam filmleriyle gündeme gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, vizyona giren son filminde espri yapacağım derken büyük gaf yaptı. Montajlanıp, servis edilen videodaki bu gafı da “marifetmiş” gibi en başa koydu.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, reklam yıldızlığını çok sevdi. Özellikle bayram kutlamaları konulu billboardlarda kullandığı tuhaf sloganlar ve çektiği reklam filmlerindeki “ucuz” sosyal medya esprileri bezentileriyle dolu senaryolarda pek eğlenen Seçer, vizyona giren son kısa metrajlı yazlık filminde büyük bir gafa imza attı.

Üstelik Seçer, yaptığı bu gafı o kadar beğenmiş ki, bu skandal ve “makamının ağırlığına yakışmayan” espriyi en başa da koydurdu.

Hafta sonu Tömük sahillerini gezen CHP’li Seçer, bu gezintisinde vatandaşlarla yaptığı “kahve” sohbetlerinden film yaptı. İkinci sahnede gençlerle plajda bir kafede oturan Seçer, gençlerin sorduğu tuhaf “Belediye Başkanı olunca ne almış oldunuz?” ucuz repliğine “Bela satın almış oldum” cevabını vermesi tepkiyle karşılandı.

Mersinlilerin sorumluluğunu “BELA” olarak nitelendiren CHP’li Seçer’in bu ucuz repliği de marifetmiş gibi “son filminin en başına” koydurması da makam sorumluluğunu henüz kavrayamadığı yorumlarına yol açtı.

SEÇER’İN VİZYONA GİREN SON KISA METRAJLI FİLMİ:

Paylaşın:
Etiketler:

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle