Hoşgeldiniz  

YENİŞEHİR’DE MHP VE AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

admin | 29 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de CHP’nin kalesi olarak bilinen Yenişehir’de belediye seçimleri için AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları çalışmalarına erken başladı. 2014 yerel seçimlerinde yüzde 43 oy alan CHP, 2019’da da Yenişehir’de favori görünse de AK Parti ve MHP arasındaki ittifakın Yenişehir’de dengeleri değiştireceğine inanılıyor.

2019 yerel seçimleri için çalışmalar hert parti için aralıksız sürüyor. Mersin’de CHP’nin kalesi olarak bilinen Yenişehir ilçesinde yerel muhalefet Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatları 2019 için çalışmalarına şimdiden başladı.

 

AK PARTİ, YENİŞEHİR SEÇMENİNİ SEÇİM HAVASINA SOKMAYA ÇALIŞIYOR

 

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu yaklaşık 2 senedir Yenişehir Belediyesi’ni Ak Parti’li yapmak için yoğun çalışmalar yürütüyordu. Geçtiğimiz aydan bu yana yerelde çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Yenişehir ilçe yönetimi, vatandaşların arasına her zamankinden daha çok girmeye başladı. Ak Parti ilçe yönetimi, Yenişehir seçmenini de seçim havasına sokmaya çalışıyor.

 

MHP DE RESMEN STARTI VERDİ

 

Ak Parti’nin çalışmaları ilçe içinde hızla sürerken, MHP Yenişehir ilçeden de bu hafta sonu 2019 için resmi startı verdiği haberi geldi. Yenişehir’deki 32 Mahallenin 66 Mahalle Başkanıyla “Mahalle Başkanlıkları Birinci İstişare Toplantısını” gerçekleştiren MHP ilçe yönetimi bu toplantıyla seçim startını vermiş oldu. Toplantı sonrası açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Umut Topal, MHP Yenişehir olarak hedeflerinin genel ve yerel seçimlerde MHP’yi birinci parti yapmak olduğunu vurguladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle