Hoşgeldiniz  

“VATANDAŞLARIMIZIN GEÇMİŞTEKİ SIKINTILARI ORTADAN KALKTI!” 

admin | 09 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Başkan Kocamaz, toplantıda yaptığı konuşmada bir süredir kendisine yönelik yürütülen karalama kampanyalarına sert bir dille yanıt verdi.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Toplantıda söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gerçekleştirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları hizmetler ile ilgili bilgiler aktardı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kırsala hizmet götürdükçe bazı kesimlerin bu hizmetlerden rahatsız olduğunu belirten Başkan Kocamaz, “Bizler özellikle kırsaldan hizmete başladıkça birileri rahatsız olmuş. Biz kırsala hizmet verdikçe bazı meclis üyeleri bunlara karşı çıkıyor. Çünkü istismar edecekleri bir şey kalmıyor ve ellerindeki oyuncaklar alınmış oluyor. Yıllardır stabilize dahi olmayan yollardan bizim insanımız ürettiği ürünü getirdi götürdü ve yeterince karşılık bulmayacak şekilde pazara koşturdu. Ama bugün Allah’a çok şükür ki Mersin genelinde hemen hemen her yer asfalt olmuş durumda. Artık vatandaşlarımızın geçmişteki sıkıntıları ortadan kalktı” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle