Hoşgeldiniz  

VALİ SU’DAN “KORONA” AÇIKLAMASI: “ASILSIZ PAYLAŞIMLARDA BULUNANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEMLER BAŞLADI!”

admin | 27 Mart 2020 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dünyayı ve tüm ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgının önlenmesi amacıyla yurt genelinde yoğun çaba sürerken, Mersin Valisi Ali İhsan Su, yaptığı açıklamayla Mersin’deki çalışmaları değerlendirdi.

Vali Ali İhsan Su yaptığı açıklamada, Mersin genelinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarının sahada çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini belirtti.

Sokağa çıkması sınırlandırılan vatandaşların 112, 155 veya 156 numaralarını araması halinde yetkilendirilen kamu görevlilerinin ilgili adreslere yönlendirildiğini kaydeden Vali Su,  gıda, temizlik ve sağlık gibi temel ihtiyaçlarının yanı sıra maaşlarını isteyen bu vatandaşlarımızın maaşlarının da ikametlerinde tesliminin yapıldığını ve bu hizmetlerin 7/24 karşılanmaya devam edileceğini söyledi.

Ayrıca Mersin’de ikamet ederek, yalnız yaşadığı tespit edilen ve kronik rahatsızlığı olanlarla 65 yaş üzeri vatandaşların Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından aranarak ihtiyaçlarının sorulup yerine getirildiğini de ifade eden Vali Su, Valilik ve ilgili kurumların destekleriyle sistemi en iyi şekilde yürütmeye çalıştıklarını, her vatandaşın hayatının aynı derecede değerli olduğunu, bu çerçevede vatandaşların evde kalmasının son derece önemli olduğunu ifade etti.

Bu süreçte sosyal medyada asılsız, provokatif, gerçek dışı paylaşımlara da itibar edilmemesini ve resmi açıklamaların takip edilmesi gerektiğini ifade eden Vali Su, asılsız paylaşımlarda bulunanlar hakkında yasal işlemler yapıldığını sözlerine ekledi.

Tüm Mersinlilere göstermiş oldukları destek ve anlayıştan dolayı teşekkür eden Vali Ali İhsan Su, ‘Evinde Kal Mersin’ – ‘Evde Hayat Var’ sözleri ile konuşmasını noktaladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle