Hoşgeldiniz  

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE KUTU AÇILDI… İDDİALAR HAVADA UÇUŞUYOR!

admin | 26 Ocak 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un MHP’li Toroslar Belediyesi’nde yaşandığı iddia edilen olayları soru sorarak gündeme getirmesiyle başlayan yangın büyüyor. Soruları gündeme taşıyan Sansasyonel Haber’e gelen bir mesaj Toroslar Belediyesi’nde yaşandığı öne sürülen olayların çok daha büyük olduğunu gösterdi.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un MHP’li Toroslar Belediyesi hakkında sosyal medyada dolaşan iddiaları alıntılayarak paylaşmasının ardından olay daha da büyüdü.

Sansasyonel Haber’in mail kutusu, Toroslar Belediyesi’nde yaşandığı öne sürülen olayların ihbarlarıyla doldu taştı. Gelen mesajlardan birisi ise şok yarattı.

Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez’e hitap edilerek yazılan mailde ortaya atılan iddialar gözleri bir kez daha Toroslar Belediyesine çevirdi.

Gelen mailde, “Derviş yüreğin varsa sen asıl herkesin bildiği ama kimsenin üzerinde durmadığı konuları gündeme getir. Ormanlık bölgede kadınlarla jandarmalara yakalanıp sonra teşkilattaki görevinden alınan şahıs kimdir bunları yaz. Aynı şahsı Toroslar belediyesine hangi liyakat ölçülerine göre nasıl müdür yaptılar bunları yaz. Belinde silahıyla belediye koridorlarında utanmadan gezen bu müdür kim? Bu müdür müsveddesi mevcut mal varlığını ve dolabındaki kruvaze takımları memur maaşıyla mı alıyor bunları yaz” ifadeleri şok yarattı.

Mailde yazan iddiaya göre Toroslar Belediyesi koridorlarında belinde silahıyla gezen müdürün kim olduğu büyük merak uyandırdı. 

MHP İL YÖNETİCİSİNDEN, MHP’Lİ TOROSLAR BELEDİYESİ’NE GÜDÜMLÜ FÜZE: “MHP’NİN 20 YILLIK KALESİ NE HALE GELDİ!?”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE KUTU AÇILDI… İDDİALAR HAVADA UÇUŞUYOR! için 3 Yorum

  1. Yalınayaklı dedi ki:

    Yazdığınız haber yüzdeyüz doğru bu şahıs G.D isimli müdür eski jandarma elemanı portakal mah üzerine aldığı daireler incelensin yeter artık doğrular ortaya çıksın

  2. Faysal dedi ki:

    İşte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlıkkk
    🙂

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle