Hoşgeldiniz  

TOLGA ARSLAN: “GAZETENİN YAPTIĞI FETÖ TİPİ SİYASİ SUİKASTÇİLİK!”

admin | 31 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bir internet sitesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Tolga Arslan hakkında çıkan habere, Arslan’ın tepkisi sert oldu. Arslan, “Fitneyi siyaset yöntemi belirleyenler, sizden korkmuyoruz. Allah’ın galip olduğunu bilmiyor musunuz?” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Tolga Arslan’la ilgili bugün bir internet sitesinde yayınlanan haberde söz konusu iddialara Arslan’ın yanıtı sert oldu. Kişisel sosyal medya hesabından, haberde ortaya atılan Tarsus Belediye Başkan adaylığı için sahaya indiği iddialarını “iftira” olarak nitelendiren Arslan, zehir zemberek sözlerle iddiaları yalanladı.

 

Tolga Arslan, “Mersin Değişim Gazetesi meslek ahlakını ihlal etmekte, hükmü hukuka mahfuz açık bir şekilde suç işlemektedir. Gazetecilik adı altında yalan haberle gündem belirleme çabaları, kurulmaya çalışılan “basit tuzağı” kendiliğinden ifşa etmektedir. Mersin Değişim Gazetesi FETÖ tipi bir siyasi suikastçılığa soyunmuştur. İftira ve yalanı habercilik, fitne ve desiseyi gazetecilik gibi satmaya çalışmaktadır “diye konuştu.

 

“BU TARSUS’A YAPILAN SALDIRIDIR!”

 

Tolga Arslan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tarsus Belediyesi 1868’den günümüze hizmet veren 150 yıllık önemli bir “Devlet Kurumu”dur. Tarsus Belediyesini, Değerli Başkanını ve kıymetli çalışanlarını şahsım üzerinden yapılan yalan haberlere konu etmek Tarsus’a yapılan bir saldırıdır. Tarsus’ta, 1994’te Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve dava arkadaşları bir bayrak yükselttiler. O bayrak çeyrek asırdır Tarsus semalarında dalgalanmaktadır. Ağabeyim Tarsus Belediye Başkanımız sayın Şevket Can’ın ifade ettiği gibi “Biz Büyük Bir Aileyiz”. Sarsılmaz bir cepheyiz. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecek! Dün olduğu gibi bugün ve dahi gelecekte bu bayrağı sırtlayan Başkanımız Şevket Can’ın destekçisi, yardımcısı ve yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz. Fitneyi siyaset yöntemi belirleyenler, sizden korkmuyoruz. Allah’ın galip olduğunu bilmiyor musunuz?”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle