Hoşgeldiniz  

TARIM İŞÇİSİ 120 AİLE SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ

admin | 03 Nisan 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in Akdeniz İlçesi’ndeki Adanalıoğlu, Limonlu ve Akdeniz Mahallesi’nde yaşayan 120 ailenin, toplamda ise yaklaşık 800 mevsimlik tarım işçisinin yaşadıkları çadırlara giderek, ateş ölçümü ve genel sağlık taramasının yapıldığı bildirildi.

 

Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu, Limonlu ve Akdeniz Mahallesi’nde çadırlarda yaşayan 120 aileye, toplamda ise yaklaşık 800 mevsimlik tarım işçisine ulaşan Büyükşehir Belediyesi, işçilere ve ailelerine ateş ölçümü ile genel sağlık taraması yaptı.

Yaz-kış üretim yapılabilen, tarımın başkenti niteliğindeki Mersin’de başta sebze-meyve olmak üzere birçok ürünün dikim zamanının geldiği zorlu süreçte, Büyükşehir Belediyesi Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu, Limonlu ve Akdeniz Mahallesi’ndeki 120 aileye, toplamda ise yaklaşık 800 tarım işçisine ulaştı. Büyükşehir Belediyesi’nin tarım, sağlık, sosyal hizmetler, aile ve çevre alanlarında çalışmalar yürüten 5 daire başkanlığının ortak çalışmasıyla mevsimlik tarım işçilerine ateş ölçümü ve genel sağlık taraması yapıldı. Kişilerin sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluğa denk gelmeyen ekipler, ailelere içerisinde sabun, dezenfektan, maske ve bilgilendirici broşürün yer aldığı 120 adet sağlık paketi dağıttı.

Ayrıca yanlarında yaklaşık 5 bin adet süt götüren ekipler, işçilerin çocuklarına süt ulaştırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle