Hoşgeldiniz  

SU KESİNTİSİ ON İKİ SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN SONA ERDİ

admin | 10 Ocak 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ Genel Müdürlüğünce, Tarsus, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçelerinin tamamına kapsayan zorunlu su kesintisini sona erdi.  Mersin’e su verilmeye başlandı.

Berdan Barajı’ndan İçmesuyu Arıtma Tesisine su taşıyan ham su hattındaki Ø 1400’ lük arızalı vananın zorunlu olarak değişiminin gereksinimi, üzerine Tarsus, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçelerinin tamamına 9 Ocak Salı günü akşam saat 17.00’dan sonra başlayan ve duyurusu günler önce yapılan 24 saat planlı su kesintisi MESKİ ekiplerinin yoğun çalışmaları ve gayreti sonucunda belirtilen sürenin yarısına gelmeden giderildi.

 

Söz konusu zorunlu su kesintisine sebep olan mevcut Ø 1400’lük çalışmayan vananın yerine, yine Ø 1400’lük yeni vananın yerleştirilmesi ile su kesintisi son buldu ve şehre su verilmeye başlanıldı.

 

KOCAMAZ’DAN MESKİ EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

 

MESKİ’nin başarıyla gerçekleştirdiği operasyonun ardından açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Berdan Barajı’ndan İçmesuyu Arıtma Tesisine su taşıyan ham su hattındaki arızalı vananın değişimi esnasında büyük özveri ve çaba göstererek vatandaşlarımızı mağdur etmeden zamanından önce arızayı gideren başta MESKİ Genel Müdürümüz olmak üzere tüm Meski Genel Müdürlüğü ekibine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diyerek MESKİ personeline teşekkür etti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle