Hoşgeldiniz  

SU KESİNTİSİ 28 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN SONA ERDİ

admin | 22 Aralık 2018 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ Genel Müdürlüğünce, Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir İlçeleri’ne bağlı bazı mahallelerini kapsayan zorunlu su kesintisini sona erdi.  Kesinti yaşanan mahallelere su verilmeye başlandı.

Daha önce çalışma nedeniyle 2 gün su verilmeyeceği açıklanmış, vatandaşlar MESKİ tarafından tedbir almaları hususunda uyarılmıştı. Yoğun çalışmaların ardından 28 saatte su verilmeye başlandı.

 MESKİ’NİN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE

Toroslar İlçesi, Anıt Katlı Kavşağı Yapım İşi kapsamında; Ø1200’lük, Ø710’luk ve Ø630’luk boruların deplase çalışması, Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir İlçeleri’ne bağlı bazı mahallelerini 21/12/2018 tarihi (Cuma) günü saat 08:00 ile 23/12/2018 (Pazar) günü 08:00’a kadar (48 saat) sürmesi yapılan planlı su kesintisi MESKİ ekiplerinin yoğun çalışmaları ve gayreti sonucunda belirtilen süre olan kırksekizsaat dolmadan yirmisaatlik sürede yoğun bir çalışmanın ardından giderilmiştir. Söz konusu zorunlu su kesintisine sebep olan mevcut Ø1200’lük, Ø710’luk ve Ø630’luk boruların deplase çalışması ile su kesintisi son bulmuş ve şehre su verilmeye başlanılmıştır.

Suyun tüm vatandaşlara ulaşması, şebeke hatlarının işletme basıncına erişmesi ve vatandaşların su depolarına olan uzaklıklarına bağlı olarak değişmektedir.

 Vatandaşlarımıza sabırlarından ve göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle