Hoşgeldiniz  

SİYASET BÖYLE BİR ŞEY… AK PARTİLİ GÜLTAK VE HDP’Lİ TÜRK BİRBİRLERİNE BOL BOL GÜLÜCÜK ATTI

admin | 26 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediyesi’nin karşısında faaliyete giren lokantanın açılışında buluşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve eski Belediye Başkanı HDP’li Fazıl Türk, ilk defa bir araya geldikleri etkinlikte objektiflere sürekli gülümseyen resim verdiler.

Akdeniz Belediyesi’nin karşısında faaliyete giren “Şef Sofrası” adlı lokantanın açılışında çok sayıda siyasi isim bir araya gelme imkanı yakaladı.

Açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Büyükşehir Belediyesi Strateji Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Şahin Özturan, Yakup Aykut, Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar ile çok sayıda iş insanı ve bürokrat katıldı.

İLK KEZ BİRLİKTE FOTOĞRAF VERDİLER

Açılışta ilginç bir buluşma gerçekleşti. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile henüz kendisi görevdeyken yerine kayyum ataması yapılan ve tutuklu yargılanan HDP’li eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de açılışta seçimlerden sonra ilk kez birlikte fotoğraf verdi.

SIK SIK ELEŞTİRDİĞİ İSİMLE GÜLÜCÜKLÜ POZLAR

Göreve gelmesinin ardından sık sık “Akdeniz’in 20 yılı heba edilmiş, boşa geçmiş” demeçleri vererek, önceki dönemlerde başkanlık yapan Fazıl Türk’ü eleştiren AK Partili Gültak ile HDP’li Türk’ün objektiflere bol bol gülücük atmaları da manidar karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SİYASET BÖYLE BİR ŞEY… AK PARTİLİ GÜLTAK VE HDP’Lİ TÜRK BİRBİRLERİNE BOL BOL GÜLÜCÜK ATTI için 1 yorum

  1. Kazım dedi ki:

    Aydıncık dada var aynısı parayı görünce karşısına aday olduğu adamın sekreteri oldu hörkücü var :))

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle