Hoşgeldiniz  

ŞEHİT EVİ’NE MERSİNLİLER AKIN ETTİ

admin | 21 Ocak 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bitlis’in Hizan ilçesinin Kolludere Mevkinde görev yapan askeri timin üzerine çığ düştü. Meydana gelen çığ olayında ilk bilgilere göre 5 asker şehit oldu, 12 asker yaralandı. Şehit düşen askerlerden birisi olan Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek’in Mersin’deki ailesine acı haber ulaştı.

Bitlis kırsalının PKK’lı teröristlerden temizlemek ve onların kullandığı sığınak ve barınakların imha edilmesi için başlatılan operasyonlar devam ederken, bugün öğlen saatlerine doğru Hizan ilçesinin Kolludere Mevkine çığ düştü. Meydana gelen çığ olayında ilk bilgilere göre 5 asker şehit oldu, 12 asker yaralandı. Çığın bölgede operasyon yapan bir grup askerin bulunduğu bölgeye düştüğü belirtildi.

 

Çığ düşmesi sonucu Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek’in Mersin’deki ailesine acı haber ulaştı. Evlatlarının şehadet haberini merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi’ndeki evlerinin önünde alan Şehidin anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Ailenin oturduğu ev ve yakındaki binalar Türk bayraklarıyla donatılırken, baba ve anneyi komşuları ve yetkililer teselli etmeye çalıştı.

 

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

 

Şehit Tek’in Üniversitede maliye bölümünde okuyan Ayşe Başbudak ile kasım ayında nişanlandığı kardeşinin ise asker olduğu öğrenildi. Çiftin evlilik hazırlığı yaptığı kısa bir zaman içinde dünya evine girecekleri öğrenildi.

 

BAKAN SOYLU BİTLİS’E GİTTİ

 

Siirt’te bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, meydana gelen çığ olayının ardından programı değiştirerek Bitlis’e geçti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle