Hoşgeldiniz  

SEÇER “ÇIKIŞ YOK” DEDİ, ADI GEÇEN PERSONELLER KONUŞTU: “BAL GİBİ DE ÇIKARTILDIK!”… GÜNDEM DENİZKIZI…

admin | 08 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Belediye iştiraklerinden full hd film izle Denizkızı A.Ş’de yaşanan fişleme skandalı şok iddiayla daha da büyüdü. Meclis toplantısında kimsenin işten çıkarılmadığını öne süren CHP’li Büyükşehir 2019 filmleri Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yanıt fişleme belgesinde adı geçen personellerden 2017 filmleri geldi.

Sansasyonel Haber, Belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş.’de fişleme skandalını ortaya çıkarmıştı. Şirket bünyesinde çalışan işçilerin siyasi görüşlerine göre fişlendikten sonra işten çıkarılmaları şok yaratmıştı.  Sansasyonel Haber Merkezi’ne ulaşan belgede belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’de mevsimlik olarak çalışan işçiler hakkında tutulan tutanakta yer alan fişlemeler net bir şekilde görülmüştü. Öyle ki fişlemenin ardından  “olumsuz” olarak işaretlenen personellerin de işten çıkarılması ayrı bir skandal olarak göze çarptı.

İşten çıkarılmaların ardından Temmuz ayı Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 1. Oturumunda Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı iddialar konuşuldu. Fişleme belgesinin doğruluğunun bile tartışmalı olduğunu savunan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kimsenin de işten çıkarılmadığını söyledi.

MAĞDURLAR KONUŞTU: “ÇIKARTILDIK”

Seçer’in bu açıklamaları söz konusu fişleme belgesinde adı geçen isimlerde şok yarattı. Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez ile görüşen fişleme mağduru Uğur Tanyeri, “Bir belediye başkanı bunu kamuoyunun önünde nasıl söyledi, şok içindeyim. Kimse çıkartılmadıysa biz neden işsiz kaldık?” diyerek tepki gösterdi.

ÖNCE GELMEYİN DEMİŞLER, SONRA DA GELMEDİLER DİYE TUTANAK TUTMUŞLAR!

Listede 16 kişi olduğunu kaydeden Tanyeri’nin, “24 Haziran’da İnsan Kaynaklarından bizi aradılar. Dediler ki iş akdiniz sonlandırıldı. Biz de işe doğal olarak gitmedik. Sonradan öğrendik ki bizi 24 Haziran’da çıkartmamışlar, 1 Temmuz’da çıkışımızı vermişler. Çıkışlarımıza gerekçe olarak da 25-26-27-28-29-30 Haziran tarihlerinde işe gelmediğimiz gösterilmiş. Bizi arayıp, gelmeyin bitti dediler biz de gitmedik. Sonra da bunu yaptılar, şaşkınım” demesi şok yarattı.

Listede adı geçen 16 kişiden daha sonra 3 veya 4 kişiyi geri çağırdıklarını açıklayan Uğur Tanyeri, “Başkan Seçer’le yüz yüze görüşmeye de hazırız. 3-4 arkadaşımız olay kamuoyuna yayılınca geri çağrıldı. Ama esas görev yerlerinde değil diğer noktalarda görevlendirildi. Orada onlara mobbing uygulanacak ve onlar da maalesef istifa etmek zorunda kalacak. Plan bu” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle