Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL DEMİŞTİ: İL KONUSUNDA ÖNCE UMUT ARDINDAN İLK “U DÖNÜŞÜ” GELDİ… “SÖZLERİM ÇARPITILDI!”

admin | 25 Haziran 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Seçimler yaklaştıkça il olacak ilçeler pompalaması da başladı. Ahlat’ta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, il sayısının 100’e çıkarılması için hazırlık yapıldığını, bunu da Erdoğan ve Bahçeli’nin açıklayacağını bürokrasinin de buna hazırlanması gerektiğini söylemişti. Ardından “il sayısı 100’e çıkacak” haberleri çoğalınca AK Partili Demiröz çark etti ve sözlerinin yanlış yansıtıldığını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Ahlat Belediyesi tarafından 25-27 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Festivali Ahlat 1071 Millet Bahçesinde başladı.

ÖNCE “BUNU BÜYÜKLERİMİZ AÇIKLAYACAK, AHLATLILAR VE BÜROKRASİ HAZIR OLSUN” DEDİ AMA…

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, il sayısı hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. Hem Ahlatlılara hem de bürokrasiye seslenen AK Partili Demiröz, “Bunu büyüklerimiz açıklayacak. Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanımızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim” deyince akşam saatlerinde ülke gündemine bomba gibi düştü.

İl olmayı bekleyen onlarca ilçede heyecan yaratan bu açıklamanın ardından “İl Sayısı 100’e çıkıyor” haberlerinde AK Partili Vedat Demiröz’ün Ahlat’taki konuşması öne çıkarıldı.

BİR ANDA ÇARK ETTİ: “SÖZLERİMİ YANLIŞ YANSITTILAR!”

Ülke gündeminde heyecan yaratan bu açıklama, AK Partili Demiröz’ün keskin geri vitesiyle bir anda söndü.

Demiröz Twitter hesabından sözlerinin çarpıtıldığını belirtti. Demiröz, “Bugün Ahlat’ta yaptığım konuşma, bazı yayın organlarında “İl sayısı 100’e çıkarılacak” şeklinde yanlış yansıtılmıştır. Bu hususta verilmiş bir karar yoktur. Oysaki konuşmamda; ‘Türkiye’nin şehir sayısının 100’e çıkarılması halinde Ahlat’ın bunların arasında yer alacağı’ temennisidir” ifadesini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle