Hoşgeldiniz  

PİŞKİN PİŞKİN KONUŞTU AMA HİÇBİR ŞEY AÇIKLAYAMADI… VAY ANAM VAY, İHANETİN BAŞROLÜ VİCDANEN RAHATMIŞ…

admin | 08 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Mersin tarihinin en adaletsiz ve ahlaksız kumpasında adı geçen İYİ Parti eski İl Başkanı Servet Koca, en sonunda kendisini gösterdi. Olayla ilgili hiçbir şey açıklamadan hem de…

Adaylık başvurusunun son günü Mersin’de yaşanan “ihanet” Türkiye gündemine oturmuştu. Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adaylık dosyasını İl Seçim Kurulu’na vermekle mükellef İYİ Parti eski İl Başkanı Servet Koca ve il yöneticisi Orhan Galip’in başvurunun son saatini yaklaşık 25 dakika geçe teslim etmesi ile Mersin demokrasi tarihine geçecek darbe operasyonu gerçekleşmişti. İYİ Parti’den adaylığının önü kesilen Burhanettin Kocamaz’a daha sonra operasyon sürmüş ve itiraz sürecinde Demokrat Parti’den de seçimlere girmesi “birtakım odakların” açık seçik müdahalesiyle 31 Mart yerel seçimlerine girmesi engellenmişti.

Daha sonra İYİ Parti Genel Merkezi ve Burhanettin Kocamaz tarafından haklarında suç duyurusunda bulunulan dönemin İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca ve Orhan Galip hakkında karar açıklandı. Mersin Cumhuriyet başsavcılığı “Görevi kötüye kullanma” suçlamasında kovuşturmaya gerek yoktur kararı verdi.

Kararın ardından ortaya çıkan Servet Koca sosyal medya üzerinden vicdanen rahat olduğunu söylemesi büyük tepkiye neden oldu. Yaptığı açıklama olaya ilişkin hiçbir şey söylemeyen Koca, “Asla başımı öne eğecek bir şey yapmam. Bu söylediğimin doğruluğunu kısa bir süre sonra ve uygun bir zamanda yapacağım basın açıklamalarımda bir kez daha göreceksiniz” diyerek yine bir şey açıklamadan olayı karanlıkta bırakarak çekildi.

Servet Koca’nın olayın yaşandığı günün akşamında görevden alınmasına rağmen hala kendisini “İYİ Parti İl Başkanı” olarak sıfatlandırması ise daha büyük tepkiye neden oldu.

Servet Koca’nın bu paylaşımının ardından sosyal medya karıştı. Burhanettin Kocamaz destekçilerinin yoğun eleştirisine maruz kalan Koca’yı suçlu değilse de olayın faillerini saklamakla itham ederek, kumpasın içinde yer aldığını açık açık dile getirdiler.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle