Hoşgeldiniz  

PERSONELE DENGE TAZMİNATI OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

admin | 19 Nisan 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 Yılı Nisan Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında toplandı.

FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinin İkinci Birleşiminde ayrıca, 2018 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerine aktarılarak, rapor oylamaya sunuldu ve oy çokluğu ile kabul edildi.

PERSONELE DENGE TAZMİNATI OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

2019 Yılı Mayıs ayı itibari ile toplantı tarihlerinin belirlendiği meclis toplantısında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında görev yapan memur personel ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesine göre sözleşmeli olarak çalışan personele, sosyal denge tazminatı ödenmesine karar verildi. Sosyal Denge Sözleşmesi konusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi adına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste yapılan oylama ile 6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkında Kanun’un 90. Maddesi uyarınca oluşturulacak satış komisyonlarından İstiklal Vergi Dairesi, Uray Vergi Dairesi ve Liman Vergi Dairesi’ne 1 yıl süre ile görev yapmak üzere işari oylama ile 1’er asıl, 1’er yedek üye seçildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle