Hoşgeldiniz  

OYUNU HALK BOZUYOR… KOCAMAZ’A TÜM KESİMLERDEN DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

admin | 15 Ağustos 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yönetimine kentin pek çok kesiminden destek artarak sürüyor. MHP’li Kocamaz yönetimindeki Büyükşehir’i “ayrımcı” göstermeye çalışan çevrelere kışkırtılmaya çalışılan toplum kesimlerinin önderlerinden tokat gibi açıklamalar üst üste geliyor.

Mersin tarihinin en yoğun çalışan Büyükşehir yönetimi belki de rantı kesilenler nedeniyle Mersin tarihinin en ağır saldırısına maruz kalıyor.

 

2014 yılından beri kenti yöneten Burhanettin Kocamaz’ın 4 yıla yaydığı 40 yıllık hizmet, türlü engellemelere rağmen hız kesmeden sürüyor.

 

Rantı kesilen çevrelerde bu yoğun çalışma ve vatandaşların beğenisi de büyük rahatsızlık yaratıyor. Her fırsatta MHP’li Büyükşehir’i ve Burhanettin Kocamaz’ı “ayrımcı” göstermeye çalışan kesime en güzel cevap da kışkırtılmaya çalışılan toplum kesimlerinin önderlerinden geliyor.

 

ÇAY MAHALLESİ MUHTARI: “BU SAATTEN SONRA BURHANETTİN KOCAMAZ İLE EL ELEYİZ VE ÖLÜME KADAR DA ARKASINDAYIZ”

 

MHP’li Kocamaz’ı “Kürt düşmanı” göstermeye çalışanlara en güzel cevabı Kürt kökenli vatandaşların yoğunlukla yaşadığı Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol’dan geldi. Muhtarlık Binası yenilenen Muhtar Akyol, “2009’da seçimi kazandığımdan beri bizim muhtarlık binamız tam bir harabeydi. Bugüne kadar bütün yetkililere durumu ilettim. İlçe belediyesine de defalarca giderek binanın durumunu anlatıp yardım istedim. Ama bugüne kadar bize sadece Büyükşehir Belediyesi yanıt verdi. Büyükşehir Belediyesi mahallemize geldi, bizi nemden, tozdan, çirkeften çıkarttı. Binamız işte şimdi muhtarlık binasına benzedi. Allah hepsinden razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz yerden göğe kadar ne isteğimiz varsa hepsini tamamladı. Bilgisayarlar verdi, internet verdi, muhtarlık binalarımızı yeniledi. Şimdi bir de masa ve sandalyeler getirecekler. Ne diyeyim ki Allah hepsinden razı olsun. Önceden köy harabesi gibi bir muhtarlıktı burası. Camları kırıktı, kapısı bile yoktu. İple kapı bağlıyorduk. Allah Burhanettin Kocamaz’ın tuttuğunu altın etsin. O bizleri böyle sevip saydıkça biz de onu daha fazla seviyor ve saygı duyuyoruz. Kocamaz başkan başımızın tacıdır. Eskiden muhtarım diyerek geliyordum ama kendimi 85 yaşındaki biri gibi hissediyordum. Ama şimdi 18 yaşında genç ve dinamik hissediyorum. İsterseniz kontrat bile yaparım. Bu saatten sonra Burhanettin Kocamaz ile el eleyiz ve ölüme kadar da arkasındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın bir toplantısına katılmıştım. Tarsus ile Antalya arasındaki hiç kimseye, ister Kürt, İster Arap olsun hiçbir ayrım yapmayacağını söylemişti. Bugüne kadar da hiçbir ayrımcılık görmedik” dedi.

 

ALEVİ DEDESİ KILAVUZ: “BURHANETTİN KOCAMAZ GELDİ, TAMAM YAPALIM DİYE BİR KARARA VARDI. BU DA BİZİ CİDDEN SEVİNDİRMİŞTİR. ÇOK SAĞ OLUN”

 

Yine Büyükşehir yönetimine kışkırtılmaya çalışılan bir kesim de Aleviler. Aleviler adına bir cevap da Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Derneği Başkanı Hasan Kılavuz’dan geldi.

 

Kılavuz, “Eğer bir yere hizmet gitmediği zaman, bu halkın talebiyse ve o taleplere kulak verilmiyorsa sıkıntılara yol açar. Belediye başkanını her gördüğümüzde deriz ki her yeri görüyor da bu cemevini görmüyor mu? Ama demek ki görenler de var. Bunlardan bir tanesi de Sayın Burhanettin Kocamaz. Bunu kimse ne inkâr eder, ne de kimsenin inkâr etmeye gücü yeter. Bizim camiamızda da bu gerçekten uzun zamandır bekleniyor. Belediye Meclisi’nden geçti, her tarafa duyuruldu ve büyükte bir sevinç var. Demek ki bu şudur. 30 yıldır burada iktidar olan belediyeler buna el atmadılar. Ama bir Burhanettin Kocamaz geldi, tamam yapalım diye bir karara vardı. Bu da bizi cidden sevindirmiştir. Çok sağ olun” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle