Hoşgeldiniz  

OOOO… KILIÇDAROĞLU’NDAN SEÇER’E “TOPAL ÖRDEKLİK BAHANE DEĞİL” MESAJI: “BAŞARIYA MAHKÛMDUR!”

admin | 19 Nisan 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mazbatasını aldığını, Ankara’yı, Antalya’yı, Adana’yı ve Mersin’i kazandıklarını hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Elbette ki zorluklar var, elbette bir ısınma dönemi var. Biz ve belediye başkanlarımız makamlarına oturdukları gün neyi yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Çünkü ona göre bütün hazırlıklarımız büyük ölçüde tamamlanmıştı. Fikri olarak da eylemsel olarak da neleri nasıl yapacağımızı üç aşağı beş yukarı oturup konuşmuştuk” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu Belediye Meclisleri’nde çoğunluğun kendilerinde olmamasının sorun yaratmayacağını da söyledi: “Belediye Meclis’lerinde çoğunluğun olmaması o kadar önemli değil. Eskişehir Belediye Başkanı bu dönem ilk kez çoğunluğu aldı. Aldığınız her karar toplum yararına ise karşı taraf neye itiraz edecek ki? Engelleme ve kavga çıkarabilirler belediye başkanlarımız daha sakin olmalı. Bizim belediye başkanlarımız başarıya mahkûmdur!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle