Hoşgeldiniz  

ONURU AYAKLAR ALTINA ALAN SKANDAL BELGEDE “MERSİNLİ CHP’LİLER” TAM KADRO YER ALMIŞ!

admin | 13 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin başörtüsüne sahip çıkan imajı ortaya çıkan şok belgeyle yerle bir oldu. Üniversitelerde türban yasağının kaldırılması için yasa çıkarılmış, ancak CHP’li milletvekillerince bu karar AYM’ye taşınmıştı. AYM’ye taşınan başvuruda dönemin CHP Mersin milletvekillerinin de tamamının imzasının bulunduğu da ortaya çıktı.

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça muhafazakar kesimden oy kapma hayaliyle cami cami dolaşıp “bana arkadaşlarım hacı derdi” diye şov yapan Muharrem İnce’nin bu numarası da elinde patladı. Ortaya çıkan belgeler, Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü karşıtlığını gözler önüne serdi.

 

Mitinglerde muhafazakar imajı çizerek oy toplamaya çalışan, “bana arkadaşlarım hacı derdi” diyen ve cumhurbaşkanı olduğu halde başörtüsüne tam özgürlük vadeden Muharrem İnce ve partisinin genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karanlık ve kirli geçmişi peşini bırakmıyor.

 

Ortaya çıkan belgeler; Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun 9 Şubat 2008’de TBMM’de kabul edilen “üniversitelerde başörtüsü yasağının kaldırılması” ile ilgili yasanın iptali için AYM’ye yapılan başvuruya attıkları imzayı gözler önüne serdi.

 

CHP’Lİ MERSİN MİLLETVEKİLLERİ DE İMZA ATMIŞ

 

Her fırsatta özgürlüklerden dem vuran CHP’lilerin inançlarından dolayı taktıkları türban nedeniyle eğitim hakları engellenen veya türbanı çıkartmak zorunda kalarak okullarına girebildikleri aşağılayıcı kararda dönemin CHP Mersin Milletvekilleri Ali Oksal, İsa Gök, Vahap Seçer ve Ali Rıza Öztürk’ün de imzaları Mersin’de şok yarattı.

 

CHP’nin tarihte sayısı az görünen ortak grup kararına imza atan CHP Mersin milletvekillerinin de dillerine pelesenk olan “özgürlükler, adalet” kavramlarının da bu belgenin ortaya çıkmasıyla “işlerine gelenlere özgürlük, işlerine gelenlere adalet” olduğu da gözler önüne serildi.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle