Hoşgeldiniz  

“O BELGEYİ GÖRDÜM! TARİH 2013…” FİŞLEME İDDİASI BÜYÜYOR!

admin | 20 Haziran 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP İl binasında bulunduğu öne sürülen Macit Özcan dönemi bürokratlarıyla ilgili ifadelerin yer aldığı dosyanın önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaptırıldığı ve personelin fişlendiği iftirası atılmıştı. Gerçekliği tartışmalı belgeyle ilgili flaş iddia Macit Özcan döneminde bürokratlık yapan isimden geldi: “O belgeyi ben daha önce 2013’te gördüm!”

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – CHP’li Macit Özcan dönemi bürokratlarını fişlediği iddiasıyla “bilinen odaklar” tarafından yeni bir iftiraya uğrayan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, haberi yapan CHP’li İmece Gazetesi’ni ve Macit Özcan dönemi bürokratlarından Gazeteci Vahap Şehitoğlu’nu avukatı aracılığıyla yalanladı.

Söz konusu iftira haberde Burhanettin Kocamaz’ın, Macit Özcan dönemindeki başta Genel Sekreter ve yardımcıları olmak üzere tüm daire başkanlarını gizlice fişlettiği ve bu fişleme olduğu öne sürülen belgelerin CHP Mersin İl binasında bulunduğu iddia edilmiş, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ırkçılıkla suçlanmıştı. Haberde bir partilinin söz konusu belgeyi CHP İl binasında yönetici masasında tesadüfen gördüğü ve fotoğrafladığı, belgelerde adı geçenlerin Kocamaz’ın göreve başlamadan hemen önce fişlendikleri iddia edilmişti.  

KOCAMAZ’DAN İFTİRA HABERE TEKZİP!

Avukatı aracılığıyla haberi yapan sonses TV’ye ve CHP’li İmece Gazetesi’ne tekzip yollayan Burhanettin Kocamaz, haberde geçen tüm iddiaları şiddetle reddetti. Avukat Alper Yeşilova imzalı tekzipte, “Kamuoyu açıkça bilmelidir ki; Sayın Burhanettin Kocamaz’ın Mersin büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde gazetede iddia edildiği gibi ırk, mezhep ve buna benzer bir ayrım gözetmeksizin gerçekleştirdiği hizmetler ortadadır. Yerel gazetede yer alan asılsız bu haberin Sayın Burhanettin Kocamaz’ı yıpratmaya ve aşağılamaya yönelik olduğu ve farklı amaçlar taşıdığı açıktır. Başkanlık yaptığı dönemden önceki belediye çalışanlarına ait olduğu görülen bu çeşit bir yazının kim ya da kimler tarafından kaleme alındığının belirsizliği gibi, içeriğinin gerçek olup, olmadığı da şüphelidir. Ayrıca haber ayrıntılarından anlaşılacağı üzere yazının görüldüğü ya da bulunduğu iddia edilen yer de manidardır” denildi.

FLAŞ İDDİA… “BELGE 2013’TE HAZIRLANDI”

İddianın üzerine Macit Özcan döneminde bürokratlık yapan bir isim belgeyi doğruladı. Belgenin 2013 yılında hazırlandığını öne süren bürokrat, söz konusu belgenin “bazı devlet kurumlarınca” hazırlandığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

BELGE NEDEN VE NASIL CHP İL BİNASINDAN ÇIKTI?

Belgede yer alan isimler incelendiğinde hepsinin Macit Özcan döneminde çalıştığı ve birçoğunun Burhanettin Kocamaz ve yakın çalışma ekibi tarafından bu kadar detaylı tanınamayacağına dikkat çeken bürokrat, “O belge 2013’te başkanlık katına ulaştı. Ama bu nasıl CHP il binasına geçti ve o dönemden bugüne neden saklandı anlayamadım. Buna en uygun cevabı sanırım İl Başkanı Adil Aktay verecektir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle