Hoşgeldiniz  

NE PROJE NE BAŞKA BİR ŞEY… EN ÇOK BEKLENEN ATICI HABERİ HUZURLARINIZDA…

admin | 01 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Büyükşehir Aday Adayı olan Aytuğ Atıcı, uzun süredir siyasi kulislerde HDP’nin desteklediği Büyükşehir adayı olarak konuşuluyordu. Atıcı kendisine sorulan bu soruya “yuvarlak” cevap verdi.

Mart 2019 yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Aytuğ Atıcı’nın, kamuoyunun en çok merak ettiği konu hakkında kaçamak cevap vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Atıcı’nın ismi uzun zamandır kulislerde HDP’nin olası bir ittifak durumunda Mersin Büyükşehir adayı olarak destekleyeceği isim olarak dolaşıyordu.

 

Atıcı bugünkü basın toplantısında konuya üstü kapalı yanıt verdi. CHP’li Atıcı, Ben siyaset mühendisi değilim. HDP’nin oyuna sulanayım diye bir düşüncem asla olmadı. HDP seçmeni de tıpkı MHP, AK Parti, CHP seçmeni gibi onurlu seçmenlerdir. Beni onurlu her seçmenin yanında görebilirsiniz ama asla hırsızın, teröristin yanında göremezsiniz” dedi.

 

HDP’lilerle birlikte gerçekleştirdikleri söyleşi ve programlar için de konuşan Atıcı: “Ben HDP’li seçmenle aynı ortama girmekten çekinmem. Beni çağıran her yere, eğer düşüncelerimle uyuşuyorsa giderim” diye konuştu.

 

HDP’Lİ BİLGEN’İN “ONAY” İDDİASINDAN BAHSETMEDİ BİLE

 

HDP Sözcüsü Hüseyin Bilgen’in “CHP’den aday olacak isimler bizden onay alıyor” iddiasına ise CHP’nin Mersin Büyükşehir Aday Adayı Aytuğ Atıcı herhangi bir açıklama yapmadı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle