Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ ŞİMŞEK’E SIĞINAN CHP’Lİ BAŞARIR “MONTAJ” DEMEDİ, “İFTİRA” DEDİ!

admin | 30 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün Mersin’de gerçekleşen Şehit cenazesinde “bol gülmeli” pozuyla gündeme gelen CHP’li Ali Mahir Başarır, MHP’li Baki Şimşek’in açıklamasına sığındı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 24 Ekim tarihinde teröristlerce gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz da kaldırıldığı Ankara GATA Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Muğdat Camii’nde cenaze namazı sonrasına ait olan bir fotoğrafın sosyal medyada yayılması bir anda ülke gündemine düşmüştü. Fotoğrafta CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in kulağına eğilip, gülerek konuşmasının yansıması adeta infial yaratmıştı.

CHP’LİLER “MONTAJ” DEDİ, BAŞARIR “İFTİRA!”

Bu fotoğrafın yayılmasının ardından sessiz kalan CHP’li Başarır’ın yerine kendilerini CHP’li gençler olarak tanıtan bir grubun, resmin montaj olduğunu öne sürerek, olayın Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ın “gülen fotosunun” bastırmak için “sahte” foto üretilmesine bağladıkları şok yaratmıştı.

Başsavcı Ercan’ı hedef gösteren paylaşımların yayılmasının ardından CHP’li Başarır’dan kısa bir açıklama geldi. MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in “olayı” anlattığı yazısını paylaşan CHP’li Başarır, “MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek üzerime atılan asılsız iftiralar sonucu durumdan rahatsızlık hissederek Aziz Şehidimizin cenazesinin sonrasında yaşanılan hadisenin canlı şahidi olarak durumu açıkça aktarmıştır. Mersin Milletvekilimiz Sn. için Baki Şimşek’e duyarlı davranışından ötürü teşekkür ederim” diye paylaşım yaptı.

CHP’LİLERİ YALANLADI: “BAŞSAVCIMIZLA İLGİSİ YOK”

Sosyal medyada CHP’liler tarafından hedefe konan Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’la ilgili de açıklama yapan Başarır, CHP’lileri de bir anlamda yalanladı.

Başarır, şu ifadeleri kullandı: “Bu hadisenin Mersin Cumhuriyet Başsavcımızla da bir ilgisi bulunmamaktadır!”

MHP’Lİ ŞİMŞEK NE DEMİŞTİ?

Fotoğrafları yayılmasının ardından sosyal medya üzerinden yaşananları anlatan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de cenazede üzüntünün herkes tarafından yaşandığını kaydetti.

CHP’li Başarır yandaşlarının “montaj” dediği görüntüler hakkında hiç yorum yapmayan MHP’li Şimşek’in CHP’lilerin hedefe koyduğu Başsavcı Ercan için açıklama yapması da dikkat çekti. Şimşek, “şehidimizin cenazesi mezarlığa doğru yola çıktıktan sonra ayrılırken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Başsavcımız Mustafa Ercan arasında fiziki benzerlikten ötürü bir konuşma geçti. Bazı vatandaşlarımızın Başsavcımıza belediye başkanım demesi; bazı vatandaşların da belediye başkanımıza başsavcım demesi konusu konuşuldu. O anda gayri ihtiyarı bir tebessüm oluşması sonrası sosyal medyadaki paylaşımlar üzücüdür, yanlıştır. Olayın canlı şahidiyim bunu vicdani bir mesele gördüğüm İçin sizlerle paylaşıyorum” dedi.

İŞTE CHP’LİLERİN BAŞSAVCI ERCAN’I HEDEFE KOYMAYA ÇALIŞTIĞI O HABER”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle