Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ ŞİMŞEK: “GÜLNARLI VATANDAŞLARIMIZIN DA TOROSLARIN BERRAK SUYUNU İÇMEYE HAKKI VARDIR!”

admin | 25 Ağustos 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gülnar Ilısu İçmesuyu İnşaatının temel atma töreninde konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına övgüler düzdü. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 22 milyonluk yatırım bedeline sahip olan Gülnar Ilısu içmesuyu inşaatının temeli atıldı.

 

Gülnar’ın 100 yıllık hayalini gerçekleştirecek olan Ilısuyu İçmesuyu Hattı Temel Atma Töreni’ne Başkan Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gülnar Kaymakamı Ekrem Güngör, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel,  MHP İlçe Teşkilat Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törende konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek “Torosların berrak suyuyla Gülnarlıları buluşturmak adına yapılan bu dev projeden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 22 milyon TL’lik, Gülnar ölçeğinde bir ilçe için tarihi ve dev bir yatırım. Gülnarlı vatandaşlarımızın da Torosların berrak suyunu içmeye hakkı vardır. Büyükşehir Belediye Başkanımız gece gündüz demeden Tarsus’tan Anamur’a kadar hizmet veriyor. Birileri Büyükşehir çalışmıyor algısı yaratmak istiyor ama buna en güzel cevabı Gülnarlı vatandaşlarımız zamanı gelince verecek”  şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle