Hoşgeldiniz  

MHP’DEN AKŞENER’E: “İLKESİZLER İÇERİ, İLKELİLER DIŞARI!”

admin | 03 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti’den istifa eden milletvekili için “Vekillikten de istifa etsin” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yanıt MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’dan geldi.

İYİ Parti’de peş peşe gelen istifaların ardından çözülme süreci tam gaz ilerlerken, son olarak partiden istifa eden İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker, MHP-İYİ Parti arasında “eski defterlerin” açılmasına neden oldu.

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Şeker, partisinden istifa ederken, herhangi bir gerekçe göstermemişti.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şeker’in istifasında herhangi bir gerekçe göstermediğini belirterek tepki gösterdi. Akşener, “Fatih Mehmet Bey’i ilkeli bir arkadaş olarak biliriz. Partisinden istifa ettiğine göre milletvekilliğinden de istifa etmeli. İlkeli olmak bunu gerektirir” dedi.

 

DURMAZ’DAN “BAŞKANLAR ÜZERİNDEN” YANIT

 

AKşener’in bu açıklamasına ilk ve sert tepki MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’dan geldi.

 

Şeker’in milletvekilliğinden de istifa etmesi gerektiğini belirten Akşener’e İYİ Parti’ye transfer edilen MHP’li Belediye Başkanları üzerinden yanıt verdi.

 

Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Durmaz, “İstifa eden milletvekiline, ‘ilkeli ol vekillikten de istifa et’ diyorsun da; Ülkücülerin helal oylarıyla seçilmiş İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile Belediye Başkanlarını törenlerle partine alırken niye ‘ilkeli’ olmadın ‘Saray’ın Gülü.’ Demek ki neymiş: ‘İlkesizler içeri, ilkeliler dışarı!’ ifadeleriyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklendi.

 

Mersin’de MHP’den seçimi kazanan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve MHP’li seçilmiş Belediye Meclis Üyeleri de partilerinden istifa ederek, İYİ Parti saflarına katılmışlardı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle