Hoşgeldiniz  

MHP İL BAŞKANI GÖLGELİ: “BALYOZ GİBİ KAFANIZA İNDİK, YİNE İNERİZ!”

admin | 09 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de geçtiğimiz hafta miting düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 2016’da yaşanan olayları hatırlatarak, tehditkar bir tutumla tahrik etmesine dönemin Ülkü Ocakları Başkanvekili olan MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal’ın ardından dönemin Ülkü Ocakları Başkanı ve şimdiki MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’den de yanıt gecikmedi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin mitinginin ardından attığı tweetin yankıları sürüyor.  büyük tepki çekmişti. 4 Mayıs 2016’da Mersin’e bir dizi ziyaret için gelen Meral Akşener’in kaldığı otele giden Ülkü Ocakları üyeleri, dönemin MHP’li muhalifi Akşener’e “Burada Liderimiz Devlet Bahçeli’ye karşı bir propaganda yapamazsınız” diyerek kenti terk etmesi istenmişti.

 

Miting sonrasında tweet atan Akşener, “Bekledik, gelmediniz neredeydiniz muhteremler” diyerek Ülkü Ocaklarını tahrik etmesi de büyük tepki toplarken, dönemin Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de çok sert bir açıklamayla Akşener’e cevap verdi.

 

Dönemin Ülkü Ocakları İl Başkanı olan şimdiki MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Bundan iki yıl evvel, Mersin’e gelerek otel köşelerinde köşe bucak yapmış olduğunuz işin adı: Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde karışıklık çıkarmak, partiyi bölmek, Ülkücüleri birbirine düşürmek idi. Bizler, o gün size gereken cevabı verdik. Bize yakışan duruşu o gece gösterdik. Şehrimizde, Bilge Liderimize ve Ülkücülere karşı kurmak istediğiniz tuzakları, kirli oyunları, tezgahları başınıza yıktık. Yörükler şehri Mersin’de, hain emeller kurmanıza müsaade edemezdik, etmedik! Şunu iyi bilin ki; Milliyetçi Hareket Partisi, namusumuzdur. İçerisinde hainliğin, bölücülüğün olmayacağı kutsal çatıdır. Dün yaşananlar karşısında gösterdiğimiz tavır, bugün de aynen geçerlidir. FETÖ’nün kucağında, bölücülüğün İP’ine sarılarak indiğiniz dipsiz kuyuda; cehennemin dibine kadar yolunuz var. Partimizin adını kullanarak yaptığınız her işte, balyoz gibi kafanıza indik. Bugün, yine ineriz. Haricinde, yoksunuz! Hiç olmadınız, asla olmayacaksınız!” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle