Hoşgeldiniz  

MERSİNLİ AK PARTİLİLERE TAVSİYE NİTELİĞİNDE HABER: ESKİ AK PARTİLİLERE TEKLİF GÖTÜREN DAVUTOĞLU; BABACAN DEĞİL!

admin | 28 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti içinden çıkacak olan 2 yeni oluşumdan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendi dönemindeki AK Partili vekil ve yöneticilere teklif yaptığı öne sürüldü. Babacan’ın başını çektiği oluşum ise eski AK Partili yöneticilere pek de sıcak bakmıyor.

Siyasi kulislerde tüm gözler eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Bakan Ali Babacan’ın kurmayı planladıkları yeni oluşumlara çevrildi.

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı da yeni oluşum olarak adlandırılan Babacan’ın müstakbel partisi ile ilgili önemli kulis bilgilerini yazdı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın Ocak 2020’de partisinin kuruluşunu gerçekleştireceğini duyurdu. Babacan’ın AK Parti içinde aktif siyaset yapan hiç kimseye teklif götürmeyeceğini dile getiren Altaylı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ise parti içinde resmi bir görevi olmayacağını belirtti.

Altaylı’nın konuyla ilgili yazığı bölüm şöyle:

“Değişen bir şey yok. Beşir Atalay, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün. Üç eski bakan. Başkaları olmayacak mı diye sorduğumda şu anda AK Parti içinde aktif siyaset yapan hiç kimseye teklif götürmeyecekleri bilgisini aldım. Kapı kapalı değil ama gelin demeyecekler. Ve anladığım kadarı ile kapı sadece AK Parti’den geleceklere değil, tüm partilere açık. Ama AK Parti söz konusu olunca biraz da müstehzi bir şekilde “Kendi dönemindeki kimi vekillere ve il-ilçe başkanlarına teklif götüren Davutoğlu var. Biz yokuz” diyorlar.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle