Hoşgeldiniz  

MERSİN’İN ŞEHİDİ MUSTAFA KORKMAZ’IN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

admin | 28 Ekim 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yüksekova’da teröristler tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Korkmaz’ın cenaze programının netleştiği bildirildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 24 Ekim tarihinde teröristlerce gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Korkmaz da kaldırıldığı Ankara GATA Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Yaralı haberini alır almaz Ankara GATA Hastanesi’ne giden ve evlatlarının başında iyi haber için nöbet tutan Şehidimizin annesi Birgül Korkmaz ve babası İsa Korkmaz, acı haberi hastanede aldı.

NİZİP’TEKİ AKRABALARI YASTA

Aslen Nizipli olduğu öğrenilen Akdeniz ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi’nde yaşayan Şehit Korkmaz’ın baba evi bayraklarla donatılırken, memleketi Nizip’te yaşayan akrabaları da üzüntüye boğuldu.

CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP KALDIRILACAK

Şehit Mustafa Korkmaz’ın cenaze tören programı da belli oldu. Ankara GATA’dan Mersin’e gönderilecek olan Şehit Korkmaz’ın naaşı, ikindi namazına müteakip Muğdat Camii’nden kılınacak cenaze namazının ardından Mersin Şehitliği’ne defnedilecek.

SIKI BİR İDMAN YURDU TARAFTARIYDI

Şehit Mustafa Korkmaz’ın şehadet haberinin duyulmasıyla Mersin İdman Yurdu taraftarları da harekete geçti. İyi bir İdman Yurdu taraftarı olduğu ortaya çıkan Şehit Korkmaz için taraftarlar da Cenaze namazına katılacak.  Cenaze namazı için 14.30’da Mersin İdman Yurdu meydanında toplanacak olan taraftarlar yürüyüş yaparak Muğdat Camii’ne geçerek, Şehit Korkmaz için son görevlerini yapacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle