Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE İŞ DÜNYASINA YÖNELİK FETÖ OPERASYONLARIYLA İLGİLİ ŞOK İDDİA

admin | 15 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de iş dünyasına yönelik gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adı kullanılarak durdurulmaya çalışıldı iddiası kent gündemini salladı.

15 Temmuz hain terör örgütü FETÖ’nün kalkışma girişiminin ardından başlatılan FETÖ operasyonlarını kripto FETÖ’cüler tarafından maniple edilme çalışmaları da sürüyor.

 

Mersin’de 15 Temmuz sonrasında başlatılan FETÖ operasyonlarının yine kriptolar tarafından engellenmesiyle ilgili ortaya atılan şok iddia kentte şok yarattı. Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’nun bugünkü köşe yazısında ortaya atılan iddiada, Ak Partili olduğunu iddia eden bir kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını kullanarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ve Mersin Ağır Ceza Mahkeme heyetlerine baskı yaptığı ve özellikle iş adamlarının serbest kalması yönünde çalışmalar yürüttüğü öne sürüldü.

 

Ramoğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Şahsımın adı kullanılarak bir iş yapılmasına rıza gösteremem. Hiçbir bakanlıkta, kurumda şahsımın adı kullanılarak herhangi bir sürecin tıkanmasına rıza gösteremem. Bu benim en yakınım da olsa… Bizzat ben bakanımı aramıyorsam, babamın oğlu olsa kovun’ demişti. Bu çıkışın önemli bir sebebi vardı” diye yazdı.

 

Araştırmalarının ardından şok gerçekle karşılaştığını ileri süren Ramoğlu yazısına şöyle devam etti: “Meğer AK Partili olduğunu iddia eden bir lavuk Mersin’de FETÖ’cü işadamlarına yönelik operasyonu durdurmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını kullanmış. Mersin Ağır Ceza Mahkemesi’nde haklarında dava açılan FETÖ’cü işadamlarını ziyaret ederek operasyonu düzenleten başsavcıyı suçlamış. FETÖ’cülere de, ‘Gözaltına alınan işadamlarıyla bir yemek planlayalım, devletin arkanızda olduğu anlaşılsın’ demiş. Yargı mensuplarına böyle gözdağı vermek istemiş. Sorsan da AK Partili. Kısacası FETÖ ile gerçek mücadeleyi Reis veriyor. Gerisi hikaye.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MERSİN’DE İŞ DÜNYASINA YÖNELİK FETÖ OPERASYONLARIYLA İLGİLİ ŞOK İDDİA için 1 yorum

  1. Ahmet dönmez dedi ki:

    KARDEŞİM isimleri yazsanıza millet bilsin her zaman diyorum MERSİNVANYA

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle