Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE BİR BÜYÜK OPERASYON DAHA… FETÖ’NÜN KARAMAN İL İMAMI DA MERSİN’DEN ÇIKTI

admin | 28 Ocak 2018 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında Karaman İl İmamının bulunduğu 4 kişi saklandıkları gaybubet evlerinde yakalandı.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen operasyonda Mersin’de “mahrem imamlar” örgütün gaybubet evinde yakalandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda, FETÖ’nün 2015 yılında Karaman il imamı olan ve ByLock kaydı bulunan S.D, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünden ihraç Y.B. ile H.D ve A.Ş’yi gaybubet evlerinde gözaltına alındı. S.D. ve Y.B’nin sahte kimlik kullandığı belirlendi.

 

ÖRGÜTÜN “KAFA EKİBİ” MERSİN’DE SAKLANDI

 

16 EKİM 2016 – EGE BÖLGE İMAMI VE OSMANİYE İMAMI ANAMUR’DA YAKALANDI

 

Anamur İlçesi’ne bağlı Akpınar Yaylası’nda saklandıklarını saptadı. Bölgeye operasyon düzenleyen emniyet güçleri, Ege Sağlık Bölge İmamı Ahmet Güneş, Osmaniye İl İmamı Mustafa Toru ile Mersin İl İmam Yardımcısı Hayri Toprak’ı bilgisayarda yazışma yaparken yakaladı.

 

18 AĞUSTOS 2017 – BÖLGE ABLASI MERSİN’DE YAKALANDI

 

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, büyük bölge ablası olduğu tespit edilen 1 kişi ve mahrem imam olduğu tespit edilen 1 kişi Mersin’de yakalandı.

 

24 AĞUSTOS 2017 – MİT TIRLARINI DURDURAN SUBAYLARIN İMAMI MERSİN’DE YAKALANDI

 

Mersin’de FETÖ’nün elemanlarını sakladığı “gaybubet evlerine” yönelik yapılan operasyonda çok kritik bir isim yakalandı. MİT TIR’larını durduran subayların imamı Süleyman Gürbüz yakalandı. Gaybubet evinde yakalanan FETÖ imamlar arasında ‘Cemal’ kod isimli Süleyman Gürbüz, ‘Semih’ kod Mehmet Cevher Koyuncu, ‘Ertuğrul’ kod Ramazan Yasin Buran, ‘Fatih’ kod Hakan Kaplan ve ‘Fatih’ kod isimli S.Ç yer alıyor. Şüphelilerden Mehmet Cehver Koyuncu, Adana’daki subaylardan sorumlu imam olarak örgütte görev yaparken, ‘Cemal’ kod isimli Süleyman Gürbüz ise Adana ve Mersin’de bulunan FETÖ üyesi subaylardan sorumlu imam olarak göze çarpıyor.

 

8 ARALIK 2017 – SUBAYLARIN TAM 32 MAHREM İMAMI MERSİN’DE YAKALANDI

 

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’de mahrem imam oldukları tespit edilen 32 asker hakkında gözaltı karar verildi. Gözaltı kararı verilen askerlerin, FETÖ’nün mahrem imamları olduğu ve örgütte sorumlu isimler olduğu ortaya çıktı.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle