Hoşgeldiniz  

MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU: “MERSİN’E HER ALANDA CİDDİ YATIRIMLAR YAPILIYOR!”

admin | 22 Ekim 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısında konuşan Mersin Valisi Ali İhsan Su, kentte tarım, ticaret, sanayi, sağlık, kültür ve turizm gibi her alanda çok ciddi yatırım ve çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, kente yapılan yatırımları Mersin’de gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısında anlattı. Mersin’de tarım, ticaret, sanayi, sağlık, kültür ve turizm gibi her alanda çok ciddi yatırım ve çalışmalar yapıldığını kaydeden Vali Su, bu yatırımların esnafa doğrudan ya da dolaylı olarak büyük katkı sağladığını ifade etti.

ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNU TARİH OLDU

2 yıl öncesine kadar Mersin genelinde çok ciddi elektrik kesintisi nedeniyle sıkıntı yaşandığını hatırlatan Vali Su, “İki yıl öncesine kadar Mersin’de esnafın en büyük sorunlarından biri sık sık elektrik kesilmesiydi. Ama artık vatandaşımızın, esnafın gündeminin ilk maddesi elektrik kesintisi değil. Bunun gibi birçok konu sorun olmaktan çıkarıldı, çözüldü” diye konuştu.

“KENT MERKEZİNE YATIRIMLAR YAPILDI,YAPILMAYA DA DEVAM EDECEK”

Kent merkezine esnafın canlanması için yatırımlar yapıldığını da sözlerine ekleyen Vali Ali İhsan Su konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kent merkezini canlandırma adına da yatırımlar yapıldı, yapılıyor. Örneğin Çiçek Pasajı yenilenerek hizmete girdi. Kiremithane Mahallesi’nde bir cazibe merkezi oluşturma çalışmalarımız başladı, Millet Bahçesi’ne ilişkin süreç devam ediyor ve buralar bir cazibe merkezi haline gelecek. Eski zeytinyağı fabrikasına ilişkin proje devam ediyor, orası sanat müzesi haline getirilecek!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle