Hoşgeldiniz  

MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU, MERSİN BASININA “TAVSİYE”DE BULUNDU

admin | 11 Ocak 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Valiliği himayesi ve MTSO ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantı’ya MTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra MTSO 29 No’lu Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın Yayın Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Görkem Aksoy ve Komite Üyeleri, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan Mersin Valisi Ali İhsan Su, “Bu özel gününüzde sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gününüzü kutluyor, nice senelere sağlık ve afiyet içinde ulaşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Tüm dünyada hızlı bir değişim yaşandığını ve bu değişimden basın sektörünün de etkilendiğini anlatan Su, “Medya o kadar çeşitlendi ki sizlerin işi de her geçen gün zorlaşmaya başladı. Günümüzde tüm sektörlerde olduğu gibi artık sizin de fark yaratarak öne çıkmanız gerekiyor” değerlendirmesini yaptı. Başarının ayrıntılarda gizli olduğuna dikkat çeken Vali Su, başarı için sanayicinin de, tüccarın da, gazetecinin de bürokratın da her kesimin işini en iyi şekilde yapması gerektiğini vurguladı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle