Hoşgeldiniz  

MERSİN SOKAKLARI PARKOMAT İÇİN HAZIRLANMAYA BAŞLADI!

admin | 13 Ocak 2020 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de CHP’li Macit Özcan döneminde uygulanan ve Mahkeme kararıyla iptal edilen Parkomat uygulaması, yine bir CHP’li Vahap Seçer tarafından uygulanmaya konulma kararı alınmıştı. Bugün Mersin sokaklarında Parkomat için hazırlıklar yapılmaya başlandığı görüldü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi Temmuz ayı toplantısının 2 . birleşimde Parkomat uygulamasına yeniden dönülmesi kararı almıştı.

Mecliste alınan kararla, Mersin’de daha önce ihale yoluyla işletilen parkomat uygulaması yaşanan sorun ve sıkıntılar nedeniyle Mahkeme kararıyla kaldırılmıştı.

Yeni dönemde Büyükşehir tarafından işletilecek olan Parkomatlar için bugün Mersin sokaklarında hazırlıklar başladı. Merkez Akdeniz ilçesindeki cadde ve sokaklara araç park çizgileri çizen belediye ekipleri, çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürdü.

Mersin merkezde başlayacak Parkomat uygulaması park ücretleri 0-15 dakika arası ücretsiz, 0-60 dakika arası 4 TL, 0-120 dakika arası 7 TL,  0-180 dakika arası 12 TL ve 24 saat 20 TL olarak belirlenmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle