Hoşgeldiniz  

MERSİN EMNİYETİ, “KLAVYE TERÖRİSTLERİ”NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

admin | 29 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Teknoloji, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri, TSK’nın gerçekleştirdiği Afrin operasyonunu kamuoyu nezdinde yıpratmak için gerçek dışı paylaşımlar yaparak terör örgütlerinin propagandasını yayan sosyal medya teröristlerini takibini sürdürüyor.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlar ve terör örgütlerinin propagandasını yapanlara yönelik çalışma başlattı. Her an takip edilen sosyal medya platformlarında TSK’nın gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nı itibarsızlaştırmak için yalan bilgilerle kamuoyunu yanıltan kişileri izlemeye alan TEM ekipleri, ilk operasyonunu da geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti.

 

Ekiplerce çeşitli adreslere düzenlenen operasyonlarda, sosyal medyada terör propagandası yaptığı iddia edilen 5 kişiyi yakalamıştı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bir ruhsatsız av tüfeği, bir kurusıkı tabanca, 19 fişek, örgütsel yayın ve dijital malzemeler ele geçirilmişti.

 

SOSYAL MEDYA TARAMASI SÜRÜYOR

 

Emniyet’e yakın kaynaklar, sosyal medya takiplerinin sürdüğünü dile getirdiler. Özellikle sosyal medya platformlarında gruplar başta olmak üzere kişisel hesapların Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili paylaşımlarının mercek altına alındığı öne sürülürken, Afrin’de çekildiği ileri sürülen ve gerçeği yansıtmayan fotoğraf paylaşımlarının incelemeye alındığı iddia edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle