Hoşgeldiniz  

MERSİN, DENİZDE KAYBOLAN 2 BEKÇİ İÇİN SEFERBER!

admin | 13 Ocak 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in Tarsus ilçesinde kayıkla denize açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 2 bekçiyi arama çalışmaları 2 gündür aralıksız devam ediyor.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan 2 bekçi, balık tutmak için 2 gün önce denize açılmış, kıyıya bir daha dönmemişlerdi. Kulak Mahallesi’nden iki gün önce balık tutmak için kayıkla denize açıldıktan sonra haber alınamayan bekçiler Oktay Avcı ile Ömer Özer’i bulmak için yapılan arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Bölgede helikopter destekli sürdürülen arama ve kurtarma çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı, Mersin Emniyet Müdürlüğü su altı polisi, jandarma ve AFAD ekipleri katılıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri de Tarsus İlçesi Kulak Mahallesi sahilinden 11 Ocak 2020 tarihinde denize açılarak kaybolan 2 bekçinin arama kurtarma çalışmalarına katılanların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü, arama kurtarma ekipleri ve bekçilerin yakınları için her türlü desteği veriyor. Çalışmaların yürütüldüğü Kulak sahilinde çadır kuran Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nün, ekiplerin ve bekçilerin yakınlarının ısınma ihtiyacını karşıladığı ve arama yapılan bölgede çorba, çay ve su ikramında bulunduğu bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle