Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN SALVOLAR… “BU MİLLET ADAM OLANI DA OLMAYANI DA AYIRT ETMESİNİ BİLİR!”

admin | 26 Ağustos 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından yerel seçimler öncesinde adaylık çalışması yapan siyasi rakiplerine göndermelerde bulundu: “Yerel Seçimlerde Aday olanlar ya da Aday olmayı düşünenler şunu unutmayınız! Bu bir kader, bir alın yazısı. Bu nedenle dağarcığınızda ne varsa, halka verebileceklerinizle yola çıkın. Ona buna çamur atarak bir yerlere gelemezsiniz.”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Kocamaz, yerel seçimlerde aday belirleme sürecinin başladığı günlerde siyasi rakiplerine göndermelerde bulundu.

 

“ATATÜRK’Ü KENDİ SÜFLİ DÜŞÜNCELERİNİZE ALET ETMEYİN!”

 

Kocamaz, “Hayatı boyunca memleket hayrına bir tek olumlu hareketi olmayanlar, yeri geldiğinde mafyalığa yeri geldiğinde çeteliğe soyunup, kul hakkı yemeyi marifet sayanlar, toplumdan olumlu hiç bir tepki almayanlar, devlete ve belediyeye olan borçlarını ödemeyip, ödememekte ısrar edenler, görevini yapan memurları tehdit edip, hayatının hiçbir anında ve hiç bir olayda memleket için Milli bir duruş sergileyemeyenler sözüm size; Atatürk’ü kalkan yapıp bugün yerel seçimlerde bir yerlere soyunmuş! Beyler kendinize gelin. Atatürk’ü kendi süfli düşüncelerinize alet etmeyin. Unutmayın! Bu Millet nerde ne yapacağını bilir. Vatanını da, Bayrağını da, Atatürk’ünü de istismar edenleri bilir! Bu millet zeki bir millettir. Öz değerlerine sahip çıkmasını bilir. Bu Millet adamı da, adam olmayanı da ayırt etmesini bilir” dedi.

 

“ÖYLE HARİÇTEN GAZEL OKUYARAK OLMAZ!”

 

Yerel Seçimlerde Aday olmayı düşünenlere de seslenen Burhanettin Kocamaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Şunu unutmayınız! Bu bir kader, bir alın yazısı. Bu nedenle dağarcığınızda ne varsa, halka verebileceklerinizle yola çıkın. Ona buna çamur atarak bir yerlere gelemezsiniz. Bu halk adamı da pancarı da seçebilecek kadar zekidir. Özellikle de belli makamları işgal edenlerin maksadı aşan ifadeler kullanarak aklınca siyaset yapması o kişiye itibar kazandırmaz. Devlet adamlığı topuk avcılığı ya da laf üreterek değil, icraat yaparak olur. Adama sorarlar konuştuklarının yüzde kaçını hayata geçirdin? Hiç kimse bu halkı aptal yerine koymamalıdır! Devlette şu an hiç bir resmî görevi olmamasına rağmen hala resmî görevdeymiş gibi, Halkın gözünün içine baka baka Devletin gücü, Devletin araçları ve Devletin memurları ile siyaset yapanlar unutmayın ki bu halk her şeyin farkında. Belediyecilik zor ve vebali ağır olan bir görevdir. Öyle hariçten gazel okuyarak olmaz! O kentte yaşamayı, O kente Gönül vermeyi, O kenti ve kent insanını karşılıksız sevmeyi, kent ile bütünleşmeyi ve yaşadığı kente aşık olmayı gerektirir.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle