Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “ÖMRÜM DEVLETİMİZİN BEKASI SÜRSÜN DİYE MÜCADELEYLE GEÇTİ!”

admin | 14 Mayıs 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Mayıs Ayı 1. Oturumunda geçtiğimiz hafta sonuçlanan FETÖ davasıyla ilgili konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz, “Bizim üstümüze kara çalanlara aynı işlemler yapılıncaya kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

Geçtiğimiz hafta beraatla sonuçlanan Büyükşehir FETÖ davasıyla Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz, kumpas iddialarının yargı kararıyla tescillendiğini dile getirdi.

 

Başkan Kocamaz, “7. Ağır Ceza’daki davaya ben başvurarak, tanık olmak istediğimiz belirttim. Mahkeme heyetine bildiğimiz her şeyi anlattık. Çok şükür ki dava sonuçlandı ve kumpas dediğimiz iddialar bu Savcılığın talebi ve Mahkeme Heyetinin kararıyla tescillenmiş oldu “dedi.

 

Başkan Kocamaz, “Bizim üstümüze kara çalanlara aynı işlemler yapılıncaya kadar mücadelemiz sürecek. Bunu Mahkeme’de de dile getirdim. Bize yapılan işlemlerin aynısı kumpas kuranlar da yaşayıncaya kadar bize uyku yok. Abdestimizden asla şüphemiz olmadı ki, namazımızdan şüphe duyalım. Benim ömrüm, devletimiz bekasını sürsün mücadelesi içinde geçti. 3 baldırı çıplak bizlere iftira attı. Şimdi bunlar attıkları o manşetin altında ezilecekler” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle