Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET MENSUPLARI…”

admin | 03 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz 3 Mayıs Türkçüler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajda kendini Türk milliyetçisi olarak gören kişi her kişi ve kurumun sorumluluklarını en iyi şekilde yapmakla görevli olduklarını belirten Başkan Kocamaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “3 Mayıs’ın Türkçüler Günü olarak anılması Türk milliyetçileri için tarihi öneme sahip bir olaya dayanmaktadır. Türk milliyetçisi aydınlar, bundan 74 yıl önce bugün büyük bir zulme maruz kalmış, Türkçülük ve Turancılık Davasında yargılanmış, tabutluklarda işkence görmüşlerdir.

 

Ancak ne haksız suçlamalar, ne de maruz kaldıkları işkenceler başta Milliyetçi Hareket’in kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere milliyetçi aydınlarımızı yolundan döndürememiştir. Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Fethi Tevetoğlu, Reha Oğuz Türkkan ve diğer Türk milliyetçisi büyüklerimizin davalarına olan inançları daha güçlenmiştir.

 

Bugün dünyada ve bölgemizde yaşanan gelişmeler aziz Türk milletine, Türk devletine ve Türk milliyetçilerine önemli görev ve sorumluluklar yüklemektedir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket mensuplarının birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek ortak hedeflere doğru yürümesi, bu görev ve sorumlulukların en önemlisidir.

 

Gün, birlik ve dayanışma günüdür. Kendini Türk milliyetçisi olarak gören her kişi ve kurum, kendi yolunda ve alanında elinden gelenin en iyisini yapmakla görevlidir.

 

Bu vesileyle 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü coşkuyla kutluyor, başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere dönemin mağdurları olan büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle