Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ, MHP LİDERİ BAHÇELİ’NİN ADANA PROGRAMINA KATILDI

admin | 06 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin “1071 Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni”ne katıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Bahçeli’nin Adana programında yer aldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yoğun yağmur altında gerçekleşen Adana programında partililerin ve vatandaşların ilgisiyle moral buldu. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “1071 Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni”ne katılan Bahçeli’ye Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da eşlik etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Bahçeli’ye ilk sürpriz burada yapıldı. Bina girişinde MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından karşılanan Bahçeli, bu sırada Büyükşehir Belediyesi Bandosu tarafından çalınan Ferdi Tayfur’un “Çeşme” şarkısıyla karşılandı. Bandonun karşısına geçen Bahçeli, her fırsatta çok severek dinlediğini ifade ettiği Adanalı Ferdi Tayfur’un “Emmioğlu” şarkısının ardından bandoya teşekkür etti. Hüseyin Sözlü’nün makam odasında kendisine Adana’nın meşhur halka tatlısı ikram edildi.

 

Açılış ve temel atma töreninin ardından partisinin il binasına geçen Bahçeli akşam saatlerinde Adana’dan ayrıldı. Akşam yemeğini Pozantı’da partililerle ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la birlikte yedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte, MHP Lideri Devlet bahçeli, Mersin’de yapılan çalışmaları için Başkan Kocamaz’a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle