Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU’NUN SİLİFKE’DE SARF ETTİĞİ SKANDAL SÖZLERE PORTAKAL BİLE İSYAN ETTİ

admin | 23 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Fatih Portakal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu Osmanlı’yı eleştiren sözleriyle ilgili “Neden böyle şeyler söylüyorsunuz” diyerek sitem etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Mersin Silifke’de düzenlenen Silifke Yörük Türkmen Çalıştayı’na katıldı.

 

OSMANLI’YI HEDEF ALDI

 

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada Osmanlı’yı eleştirerek “Benim inancımda da, köklerimde de sizin inancınız, yaşamınız var. Bu çadırlar zulme direnenlerin, Kuvayı Milliyecilerin, Dadaloğullarının, Avşarların çadırlarıdır. Ferman padişahınsa dağlar bizsimdir diyenlerin çadırlarıdır. Bu çadırlar o nedenle hepimizin ortak çadırlarıdır. Bu çadırlar güzel Türkçemizi yaşatan çadırlardır. Osmanlı’nın zulmüne karşı burada ne mücadeleler verildi. Dadaloğlu, Köroğlu boşuna mı söyledi, Ferman padişahınsa, dağların burada olduğunu. Bu çadırlarda hak, hukuk ve adalet var. Ben tüm insanlığın adaleti için 450 kilometre yürüdüm.” ifadelerini kullanmıştı.

 

PORTAKAL TEPKİ GÖSTERDİ

 

CHP Lideri’nin bu sözlerine FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal ise tepki gösterdi.

 

Yaklaşan seçimler öncesinde CHP’yi cumhurbaşkanı adayı çıkaramama ve çatlak sesler konusunda eleştiren Portakal şimdi de “Önemli günlerden geçiyoruz. Geçmişimizi neden deşiyoruz. Neden böyle kötüleyici sözler sarf ediyoruz.  Onlar geçmişte yaşandı bitti ve bugünlere geldik. ” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle